Tietoa minusta

Chef@home tuo ravintolan kotiisi !

 Ruokaa sinulle ja makuaisteillesi

olisiko mieluisa yllätys,jos kotiisi ilmestyisikin kokki,joka valmistaisi sinulle ja ystävillesi illallisen?Kauniisti asetellut,herkulliset,yllätykselliset ravintola-annokset ovat elämys.Isäntäväki saa kerrankin vain seurustella vieraiden kanssa ja nauttia rauhassa illallisesta. Isäntäväen ei tarvitse myöskään illallisen jälkeen huolehtia keittiön siivouksesta. Hoidan myös sen puolestanne.

       KOKO PAKETTI  VAIVATTOMASTI

Chef@home kattaa,kokkaa ja tarjoilee ja suorittaa keittiönsiivouksen.Menu laaditaan asiakkaan toiveiden mukaan allergiat huomioiden. Ruokalajeja voit valita joko 3 tai vaikka 6. Palvelun hintaan vaikuttavat muun muassa seurueen koko ja illallisen sisältö ja kokin tekemä työmäärä. Kokonais hinta ei kuitenkaan tule sen kalliimmaksi kuin ravintolassakaan, hinta jää jopa sen alle . Aikaavievät esivalmistelut valmistan ravintolani keittiössä. Muun muassa leikkaaminen,paistaminen ja esillepano tapahtuvat joka tapauksessa paikanpäällä.

  Teen illastanne unohtumattoman elämyksen

Pieni kertomus minusta: 

Olen ollut ravintola-alalla jo useamman vuoden ajan. Valmistuin kokiksi v.1995 Salossa. Ensimmäiset kokemukseni työelämästä sain pikaruokaravintolasta jossa toimin ensin työntekijänä jonka jälkeen vuoro ,ja ravintolapäällikkönä. Myöhemmin työskentelin Salossa Cantina Antoniossa kokkina sekä keittiön vuoropäällikkönä. Muutaman Antonio vuoden jälkeen alkoi mieleeni hiipiä sana yrittäjyys joten päätin perustaa oman yrityksen Pitopalvelu Toijan Helenan jonka perustin  v.2014. Olen aina ollut kiinnostunut ruoan laitosta ja työskentelystä ravintolassa.  vuonna 2018 minulle avautui huikea mahdollisuus. Pääsin osaksi Mustion Linnan linnankrouvin keittiöporukkaa. Linnankrouvissa pääsen vihdoin tekemään fine dining ruokaa josta olen aina ollut kiinnostunut.